сряда, 9 април 2014 г.

Салтка в кошничка от кашкавал

Идеята е от предаването Бон Апети! Получи се страхотно, много красиво и в същото време си е вкусно, печено кашкавалче и салатка по ваш вкус. Ето я моята вариация:

Кошничките от кашкавал се приготвят в сгорещен тиган с незалепващо покритие. Настъргвате си кашкавал и поръсвате в тигана, така, че да покриете дъното на тънък пласт, той се разтича и става нещо, като палачинка, когато от долната страна хване хубава червена коричка, обръщате върху купичка (с отвора на долу). Оставяте да се охлади, за да придобие формата и отлепяте.

Аз съм напълнила със залена салатка, чери доматчета, краставички, натурални маслини, маслини, каламата и зелени маслини с бадем! Приятен апетит и наздраве!


Няма коментари: